Papucs a hidegben? Igen!
Papucs a hidegben? Igen!

Megérkezett az igazi ősz, de ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk kedvenc bőr papucsunk kényelméről! Habár az utcán már nem ajánlott ilyen darabokat hordani, a munkahelyen vagy az otthon melegében továbbra is kényelmes viseletet biztosít egy pár komfortos Leon bőr papucs! Továbbá novemberre különleges akcióval és ajándékkal is készültünk vásárlóink részére!

Bütykös láb? Van rá megoldás!
Bütykös láb? Van rá megoldás!

A nőket érintő egyik leggyakoribb lábprobléma a bütyök, azonban azoknak sem kell lemondani a komfortos, divatos lábbelik viseletéről, akik ezzel a problémával küzdenek! A Leon egyes speciális kialakítású, női bőr papucsainak és szandáljainak oldala ugyanis olyan rugalmas anyagból készül, amely egyszerre hoz enyhülést, és biztosít kényelmes viseletet akár egész napra, a bütykös lábnak is!

Íme, a különleges Leon 2019 modell!
Íme, a különleges Leon 2019 modell!

Idén megérkezett a Leon webáruházba a 2019 női bőr papucs! Az új modell nappabőrből készült, igazi nőies darab, szabályozható felsőrésszel, és kivehető talpbetéttel! Bizony, nem elírás, itt az első Leon női bőr papucs, amelynek anatómiai kialakítású talpbetéte kivehető, így bármikor tisztítható, mosógépben is mosható, vagy éppenséggel cserélhető!

Mozgásformák, melyek a lábnak is jót tesznek
Mozgásformák, melyek a lábnak is jót tesznek

Sokan azért hanyagolják a sportszerű testmozgást, mert nem szeretnék terhelni a már amúgy is fájós lábukat. Viszont jó ha mindenki tisztában van a ténnyel, hogy bizony vannak olyan, szakértők által is javasolt sportok, amelyeket nyugodtan lehet űzni fájós lábbal, sőt, kifejezetten jót is tesznek nekik! Lássuk, melyek ezek a mozgásformák!

Speciális termékcsoport webáruházunkban: a munkavédelmi papucsok
Speciális termékcsoport webáruházunkban: a munkavédelmi papucsok

Webshopunk termékkategóriái között megtalálhatók a munkavédelmi tanúsítvánnyal rendelkező termékek is! Ha Ön az egészségügyben, labortechnikában vagy esetleg az élelmiszeriparban dolgozik, jó helyen jár, hiszen nálunk megtalálja a munkavégzéshez szükséges, tanúsítvánnyal rendelkező lábbeliket!

Az örök dilemma: egészséges láb vagy divat?
Az örök dilemma: egészséges láb vagy divat?

Manapság egyre több fronton kell helyt állniuk a hölgyeknek, mind család, mind munka terén, és ez a rengeteg teher, bizony egy helyen nehezedik rájuk súlyként: a lábakon. Meglepő módon azonban még mindig kevésbé elterjedt a komfort, kényelmi lábbelik viselete, többségében az egészséggel szemben a divat kerül ki győztesen. Szerencsére létezik kompromisszumkész megoldás, ismerje meg a Leon bőr női papucsok és szandálok nyújtotta lehetőségeket!

Miért válasszunk komfort lábbelit?
Miért válasszunk komfort lábbelit?

Sajnos sok ember esik abba a hibába, hogy inkább a külsőségeket részesítik előnyben a kényelemmel szemben és képesek minden nap rossz kialakítású, kényelmetlen cipőt viselni, csak azért, hogy tökéletesnek tűnjön a megjelenésük. Egy megfelelő és kényelmes cipő azonban leveheti a terhet a test többi részéről, főleg a gerincről, de még a nyak különböző fájdalmait is képes csökkenteni! Cikkünkben megmutatjuk miért érdemes komfort lábbelit választani!

Lábápolási tanácsok nyárra - II. rész: A köröm
Lábápolási tanácsok nyárra - II. rész: A köröm

Cikksorozatunk első részében a lábfej ápolási tanácsaival foglalkoztunk, most továbblépünk a témában, megnézzük milyen fontos tanácsokat érdemes követni a köröm ápolása során. Körmünk kinézete ugyanis nem csak esztétikai értéket hordoz, de a szervezet egészségi állapotára is utalhat, érdemes figyelni rá, mert körmeinken egyes betegségek is nyomot hagyhatnak.

Trendi szandálok, nem csak a strandra!
Trendi szandálok, nem csak a strandra!

Nyilvánvalóan strandra menni papucsban vagy szandálban a legpraktikusabb, és egyben a legkényelmesebb is, azonban egy-egy jól megválasztott darabot bátran viselhetünk nyári ruhákhoz is! Megnéztük, mely papucs és szandál fazonok azok, amelyeket bátran fel lehet kapni egy trendi nyári szett részeként, és nem csak a strandra menet.

Tuti tippek a fáradt lábak ellen
Tuti tippek a fáradt lábak ellen

A nyári melegben gyakrabban okoz panaszokat a boka, lábfej megduzzadása, főleg, ha ülőmunkát végzünk. Ilyenkor alig tudunk belebújni a szandálunkba, és kellemetlen, feszülő érzést tapasztalunk az érintett területen. Megmutatjuk, mit tehetünk ellene!

Lábápolási tanácsok nyárra - I. rész: A lábfej
Lábápolási tanácsok nyárra - I. rész: A lábfej

Ha nyár, akkor előkerülnek a szandálok és papucsok, és ezzel együtt még jobban előtérbe kerül a lábfejünk is. Nem elég azonban egy szép, új szandált, papucsot beszerezni, a tökéletes megjelenés érdekében fordítsunk figyelmet arra is, hogy körmünk és lábfejünk megfelelő ápoltságú legyen!