Papucs a hidegben? Igen!

Megérkezett az igazi ősz, de ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk kedvenc bőr papucsunk kényelméről! Habár az utcán már nem ajánlott ilyen darabokat hordani, a munkahelyen vagy az otthon melegében továbbra is kényelmes viseletet biztosít egy pár komfortos Leon bőr papucs! Továbbá novemberre különleges akcióval és ajándékkal is készültünk vásárlóink részére!

Beköszöntött a rossz idő, nyári papucsainkat és szandáljainkat várja a cipősszekrény, helyettük pedig előtérbe kerülnek a téli cipők, csizmák. Ugyanakkor nem kell teljesen lemondanunk imádott papucsunk nyújtotta kényelemről, hiszen napközben akár a munkahelyünkön, akár otthonunkban nyugodtan viselhetünk bőr papucsot vagy klumpát, és továbbra is élvezhetjük annak előnyeit! Egy anatómiai kialakítású bőr papucs esetén nemcsak a komfortérzetünknek kedvezünk, de egészségünknek is, az ilyen kialakítású lábbelik ugyanis megfelelő tartást biztosítanak lábunknak, és jótékonyan hatnak gerincünkre, tartásunkra is. A 2019 Leon modell esetében a puha bőr talpbetét ráadásul ki is vehető, így bármikor tisztítható és cserélhető! A műanyag csúszásmentes talpak bármilyen terepen biztonságos és tökéletes tapadást biztosítanak, ráadásul az egész munkanapos rohangálás után sem lesz fáradt lábunk! A Leon Comfort Step bőr papucsok felsőrésze tépőzárral vagy csattal állítható, így könnyedén személyre szabható a legoptimálisabb pántbőség, ezzel is tovább garantálva a kényelmes viseletet.

Bátran válasszunk hát ősszel is Leon valódi bőr papucsot, mindennapos használatra, otthonra vagy munkahelyre, a klasszikus daraboktól a divatos, női darabokon át, a legújabb, prémium minőségű nappabőr papucsokig széles választékkal várjuk webáruházunkban! Ráadásul novemberben minden vásárlónknak egy kis ajándékkal kedveskedünk, a megrendelések mellé egy egyedi Leon tollat is mellékelünk, a kiszállítás pedig november 18-tól december 24-ig ingyenes egyéni vásárlóink részére!

 

2019.11.18.

Vissza