Mindenki előtt egy lépéssel

A Leon Comfort Step Kft. a szerbiai Leon márkanévvel ellátott gyógy-és kényelmi lábbelik kizárólagos forgalmazására jött létre.

Célunk a LEON minőségi termékeinek megismertetése az egyéni vásárlókkal és a kiskereskedelmi forgalmazók folyamatos ellátásának biztosítása. Weboldalunkon találhatja meg a forgalmazott termékeink teljes kínálatát, melyből gyors és egyszerű regisztráció után rendelhet. A kiválasztott termékeket a megrendelés feldolgozását követően 24-48 órán belül eljuttatjuk a megrendelő által megadott címre. A termékek minősége megfelel az európai uniós követelményeknek olasz alapanyagok felhasználásával készülnek, évtizedes szakmai tapasztalatokra épülő, minőségbiztosított gyártási folyamatok alkalmazásával. A gyártmányfejlesztések fókuszában a kényelmi és egészségi funkciók, valamint az aktuális trendek harmonikus egységének megteremtése áll.Számos termékünk munkavédelmi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Leon Comfort Step Kft. palettáján szereplő termékek közvetlenül a gyártósorról kerülnek raktárunkba, így áraink versenyképesek, a szortiment rugalmasan igazodik a vásárlói igényekhez. E honlappal szeretnénk ízelítőt nyújtani forgalmazott termékeink köréről. Modelljeink folyamatos bővítése, a gyors és pontos kiszolgálás lépéselőnybe hozza az Ön vállalkozását is!