Speciális klumpa, speciális helyzetekre

Habár a mai napig az ápolók, orvosok, egészségügyben dolgozók védjegye a klumpa, az évek során ennek a lábbelinek a felhasználási területe is jócskán kiszélesedett. Ma már egyre többször köszön vissza a klumpa munkahelyi viseletként, váltócipőként használva, szinte bárhol jó hasznát veszik, ahol megkönnyíti az egész napos álló munkát. Hogy mikor és kiknek célszerű klumpára váltani, cikkünkből kiderül!

Klasszikus klumpa felhasználó csoport az egészségügyben dolgozók, köztük az orvosok, ápolók, műtősök, akiknek nemcsak az egész napos kényelmet kell figyelembe venniük a lábbeli választás során, hanem, hogy az adott termék rendelkezzen munkavédelmi tanúsítvánnyal is. A Leon Comfort Step bőr női és férfi papucsainak és szandáljainak egy speciális csoportja rendelkezik a szabványok szerinti munkavédelmi bevizsgálással.

A bölcsődei, óvodai dolgozók, és az oktatásban tevékenykedők egész napos, álló munkáját is támogatja egy anatómiailag kialakított, komfortos klumpa. Népszerű választás a V260-as női bőr papucs, mely nyitott felsőrészével biztosítja a szellőzést, műanyag csúszásgátlós talpával pedig a biztonságot.

A kutató intézetekben, laboratóriumban dolgozóknak a zárt, homogén felsőrészű klumpák ajánlottak, hogy megvédjék a lábfejet az esetlegesen kifröccsenő anyagoktól.

A wellness területeken, szépségiparban dolgozók szintén gyakorta választják munkapapucsnak a klumpát, számukra is a legideálisabb választás, a letisztult, fehér munkavédelmi tanúsítvánnyal rendelkező klumpa. Egy 950-es női bőr papucs ideális választás lehet ezeken a területeken dolgozóknak.

Nem szükséges azonban speciális területeken dolgozni, ahhoz, hogy valaki egy kényelmes, lábat jól tartó munkapapucsként a klumpát választhassa, hiszen akár irodában, akár üzletben dolgozóknak is remek választás egy szellőző, komfortos Leon bőr papucs vagy szandál!

2019.09.27.

Vissza