Egy papucs, ami a lábhoz alkalmazkodik!

Biztos ismerős helyzet, amikor az új lábbelit először be kell „törni”, és az elsőre kényelmesnek tűnő cipőbe csak addig szoktatjuk a lábunkat, amíg végül elérjük a kívánt hatást. Nos, ennek a cseppet sem kellemes folyamatnak bátran búcsút mondhat a 1205-ös női bőr papucs boldog tulajdonosa, hiszen az anatómiai kialakítású, speciális talpnak köszönhetően ez a papucs igazodik az Ön lábához, és nem fordítva!

 

Különleges kialakítás

A 1205 női bőr papucs az egész napos komfort viseletet az anatómiai kialakítású parafa talppal, és a puha velúrbőrből készült talpbetéttel biztosítja. A parafa talp nemcsak stílusos, hanem egészséges is, megfelelően tartja, anatómiailag támogatja a lábat, bokát, így csökkentve a terhelést. A velúrbőr talpbetét természetes alapanyagból készül, puha, kellemes tapintású felületet ad, valamint kiváló nedvesség és légáteresztő képességgel rendelkezik. Mindennek köszönhető, hogy a 1205 női bőr papucs tökéletesen alkalmazkodik a lábhoz, így a kényelem egy új fokát ismerhetjük meg általa!

 

Trendi fazon

Már első látásra szembetűnik a 1205 női bőr papucs divatos megjelenése, hiszen a többi papucshoz képest, egy letisztult, nyitott, egy pántos megjelenéssel találkozhatunk. A klasszikus színek mellett modern színekben is rendelhető a modell, a manapság rendkívül népszerű szürke szín sem hiányozhat a kollekcióból, amellyel garantált az egyedi, dizájnos megjelenés!

A kényelmes talpbetét és a csúszásmentes habszivacs alsó rész kiválóan alkalmassá teszi ezt a modellt a mindennapos otthoni vagy utcai használatra, de még egy könnyű nyári sétára is a legjobb lábbeli!

  

Webáruházunkban férfi és női bőr papucsokat egyaránt megtalál, többféle méret és színválasztékban is! Hölgyeknek a divatos és nőies darabokat ajánljuk, a közeledő tavaszi és nyári időjárás jegyében pedig a 1205-ös női bőr papucs egy igazán tökéletes választás lehet!

2020.04.22.

Vissza