Az idei év slágere: 2020 női bőr papucs!

Igen, webáruházunkból már rendelhető az idei év kiemelt terméke, a 2020 női bőr papucs! A hihetetlenül puha, nappabőrből készült, szabályozható pánttal rendelkező papucs ráadásul kivehető talpbetéttel rendelkezik, hogy bármikor tisztítható és cserélhető legyen, így bátran tervezhet nemcsak erre az évre, hanem hosszú távra is ezzel az új darabbal! 

 

Kényelem, mindenek előtt!

A 2020 női bőr papucs felső része nappabőrből készül, amely a legpuhább barkás bőr, sima és rugalmas bőrfajta. A papucs anatómiai kialakítású, puha bőr talpbetéttel rendelkezik, ami tökéletesen támogatja talpunkat, lábunkat, így egész nap kényelmes viseletet biztosít. A komfort érzetet tovább fokozhatjuk az állítható pántokkal, hiszen a bőr papucs mindkét pántja tépőzárral szabályozható, így minden helyzetben a számunkra legideálisabb bőséget állíthatjuk be.

 

Dekoratív, nőies megjelenés

Ez a komfort papucs nemcsak kényelmes, hanem esztétikus is! Habár régebben még az anatómiai kialakítású papucsok, gyógypapucsok nem számítottak népszerű daraboknak, mára már a divatbemutatókon is felkapott kiegészítőként jelennek meg, utcai viseletben is teljes joggal szereplő modellek. A klasszikus, kétpántos fazonokból gyakorlatilag bármit ki lehet hozni, trendi és kényelmes kiegészítők lehetnek a mindennapi szettekben, hát még ha változatos színekben is variáljuk! Éljen az egészséges divat!

 

A higiénia sem utolsó

Ez a második olyan Leon női bőr papucs, amelynek talpbetéte kivehető, így bármikor tisztítható, mosógépben is mosható, vagy éppenséggel cserélhető! Ezt a modellt hosszú távra tervezhetjük társként, ha a mindennapi használattal el is nyűttük a talpbetétet, könnyedén kicserélhetjük egy másikra.

 

Ha kényelmes, divatos és rendkívül puha női bőr papucsra van szükség hosszú távra, ennél a modellnél nincs jobb választás, a Leon 2020 női bőrpapucs megrendelhető webáruházunkból! Nézzen szét további kínálatunk között is, válogasson kedvére divatos női és férfi bőr papucsok, szandálok közül, és ajándékozzon egészséges lábbelit akár húsvétra is!

2020.04.08.

Vissza