Ajándékozzon kényelmet!

Ha igazán kellemes és hasznos karácsonyi ajándékot szeretne idén a szeretteinek a fa alá rejteni, akkor van egy-két remek tippünk! Válasszon Leon bőr papucsaink széles kínálatából, mert egy pár bőr papuccsal nemcsak egy kényelmes lábbelit ajándékozhat, hanem hosszútávú, egészségmegőrző- és támogató „társat” is a mindennapokra!

Kezd kifogyni az ajándékötletekből? Szeretne idén karácsonykor végre valami igazán különleges, maradandót ajándékozni szeretteinek? Akkor ezúttal válasszon praktikus és egyben kényelmes ajándékot, egy valódi bőr komfortpapucsot!

Miért lehet tökéletes választás karácsonyra egy Leon papucs?   

  • Mert az anatómiailag megfelelően kialakított lábbeli ideális viselet mindenki számára nemtől és kortól függetlenül, hiszen maximális komfortérzetet biztosítanak a láb egészének.
  • Mert ezek a lábkímélő papucsok puha zselés bőr talpbetétekkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a lábfej és a boka egészséges tartását, ezáltal elősegítik a régóta fennálló ízületi problémák mérséklődését, a gerincfájdalmak enyhülését.
  • Mert egy komfort papucs szó szerint könnyebbé teszi a mindennapokat, hiszen munkában vagy otthon is nyugodtan hordhatjuk, a lábunk az egész napos talpalást követően sem fog elfáradni.
  • Arról nem is beszélve, hogy egy bőr papucs igazán jó hosszútávú befektetésnek is számít, hiszen minőségi anyagból készül, ezért sokkal strapabíróbb, mint olcsóbb társai. Egy ajándék, de sok évnyi elégedettség!
  • Ráadásként pedig december 24-ig ingyenes a kiszállítás egyéni vásárlóink részére!

Webáruházunkban férfi és női bőr papucsokat egyaránt megtalál, többféle méret és színválasztékban is! Hölgyeknek a divatos és nőies darabokat ajánljuk, a V260 női bőr papucs perla vagy rose színben, az egyedi mintájú 3200-as női papucs, vagy a rendkívül puha nappabőrből készült 2019 női bőr papucs is remek választás lehet! Uraknak egy klasszikus V202M férfi bőrpapuccsal, vagy a 707 férfi nappabőr papuccsal szintén nem lehet mellé nyúlni, és biztos, hogy igazán nagy örömöt szerzünk vele szeretteinknek!

 

2019.12.09.

Vissza